Коледен концерт на VIENNA SCHONBRUNN ORCHESTRA

Да те завладее приказка и то от онези, които се случват в дворец, във Виена, малко преди Коледа!
На 22.12.2021 в Комплекс С.И.²Л.А любителите на красивата класическа музика ще имат удоволствието да се насладят на Коледния чар на Виена и то на родна земя. Под звуците на класически произведения от Joseph Haydn, Franz Schubert, W. A. Mozart, Щраус, Suppe, Millocker, Zeller, Виена заживява и у нас.
Прецизно поднесената програма, качествен звук и виртуозни изпълнения, достойни за една истинска Виенска приказка – това е малка част от вълнуващия празничен концерт, който ще ни поднесе Оркестърът на двореца Шьонбрун – Виена.
Знаменитият диригент Guido Mancusi, двадесет и четиримата оркестранти и двамата солисти ще Ви оставят без дъх и ще Ви потопят в магическа атмосфера, която ще направи Коледа наистина специална.
Оркестърът на двореца Шьонбрун - Виена е реномиран камерен оркестър с международна популярност, който пресъздава музикално блясъка и романтиката на имперска Виена.
Наред с високото музикално ниво оркестърът се отличава с хомогенно звучене, очарователно изпълнение и извънредно елитарна изява. Репертоарът на Оркестъра е специализиран върху произведенията на В. А. Моцарт, династията на Щраус и техни съвременници.
Оркестърът отдава голямо значение на Виенския музикален стил и интерпретирането на композиторите на Виенската класика, както индивидуално, така и “по виенски”
Билети можете да намерите на рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А, както и в мрежата на Eventim : ТУК