Спорт, Спа и Парти Уикенд 2021

Дойде време за второто издание на нашия Спорт, спа и парти уикенд в Хотел АкватониК – Велинград. Помните ли колко хубаво си изкарахме миналата година? Хайде да повторим!
Каним ви отново с нас в Балнеокомплекс АкватониК за 3 дни с много усмивки, спорт и релакс. Доброто настроение е гарантирано, уютът – също. За вас остава само да приготвите спортните екипи и банските.
На 24,25 и 26 септември там ще ви чакат Зузи, Мария Папаянопол, Яни, Ивона и Мария Коруева.
Нашите инструктори ще се погрижат за физическата ви форма с разнообразни тренировки, а Балнеокомплекс АкватониК – за доброто настроение вечер с тематични партита. Нямаме търпение отново да видим скритите ви таланти. Разбира се, няма как да не изпитаме и спортния си хъс с Игрите на Силата, а неделния ден е запазен за поход сред природата.
Повече подробности за уикенда очаквайте в близките седмици.
Записванията стават на рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А. срещу капаро, а повече информация за събитието ще получите от Зузи на тел. 0899 983 559.

ЦЕНИ

Цената на събитието е 170 лв (цената е за 1 човек, включва две нощувки в двойна стая, две закуски, две вечери (изхранването ще е на блок маса), както и групови тренировки с треньорите на Комплекс С.И.²Л.А.
Цена за единична стая: 232 лв
За деца до 3-годишна възраст събитието е безплатно
За деца от 3 до 12 години (ненавършени) цената е 70 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Заплащане на цялата сума
- Заплащане на сумата на две равни вноски
Заплащането на сумата може да се извърши на рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А., както и по банков път след предварително резервиране и получаване на банкова сметка.
Резервацията за събитието става само чрез заплащане, тъй като местата са ограничени. Записването за събитието е от 28.05.2021г. до изчерпване на местата.
Балнеокомплекс АкватониК - http://www.aquatonik.com/