ОТЛОЖЕН - Национален балет на Грузия Сухишвили

Уважаеми клиенти,

На 19.10.2021 в 14:18 ч. получихме следното съобщение от организатора на Национален балет на Грузия "Сухишвили" - 75 години на сцена, ДЕГРИС ИВЕНТС ООД:

„Уважаеми зрители,

Турнето на Националният Балет на Грузия “ Сухишвили” в България, планирано за м. декември 2021 г., се отлага за лято на 2022 г, поради ограниченията свързани с Covid-19. Всеки закупил билет може да го върне в мрежата на Ивентим или от мястото на покупка.

Закупените билети ще важат за турнето през 2022 г.

Извиняваме се за причиненото неудобство.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
..........................................................................................................................................

Сухишвили неслучайно е наричан националното богатство на Грузия – съществуващият от 1945 танцов ансамбъл, има хиляди представления в някои от най-престижните световни зали и е спомогнал на не един и двама да почувстват по-близка културата на далечната азиатска държава.


Двучасовата програма ще представи най-зрелищните и емблематични танци, създадени за последните 70 години от поколения Сухишвили.

Балетът ще посети България в състав от 70 танцьори и собствен оркестър. На сцената ще бъдат сменени 600 автентични грузински костюми, ръчна изработка, украсени със скъпоценни камъни. Зрителите ще бъдат изумени от невероятните акробатични танци със саби и ножове, танцувалната техника на мъжете и плавните движения при жените.

Билети можете да намерите на касата на Eventim в Комплекс С.И.²Л.А, както и в мрежата на Eventim в цялата страна: тук