Детски празненства

Ако искате един малко по-различен празник за вашето дете, свързан изцяло със спортната дейност, Комплекс С.И.²Л.А. е вашето място!
За запитвания и информация, може да се свържете с нас на info@complexsila.com.

За деца под 7-годишна възраст

В случай, че вашето дете е под 7-годишна възраст, Комплекс С.И.²Л.А. разполага с обособен детски център. В него вашето дете и неговите гости могат да играят на воля с различни играчки, както и на атрактивното спортно съоръжение. За безопасността на децата ще се погрижат нашите аниматори.

 

Адреналинни игри

Вашето дете е енергично, обича адреналинна и е смело – Адреналинните игри на Комплекс С.И.²Л.А.(за деца над 7-годишна възраст) са точното средство за него и приятелите му, за да прекарат един незабравим празник. Можете да разгледате разновидностите в меню Адреналинни игри.

Спортни тренировки

Може да организираме за вашето дете и гостите му урок по тенис, айкидо, функционална тренировка със професионални инструктори. По този начин празникът им ще бъде интересно ново начинание, като целта ни е да запалим любовта към спорта.

 

Кетъринг

За да бъде празникът пълен, ресторант „Копчето“ е приготвил богат набор от менюта, които са подходящи за детския празник.
Ако желаете вие да осигурите кетъринг за празника, на разположение е нашия детски център.

Приложни изкуства

Ако вашето дете обича изкуството и иска да остави на своите приятели незабравим спомени, тогава идва на помощ Арт занималня Жирафче.