Сауни

На Ваше разположение са 3 сауни:
Финландска до 100°C, Финладска до 110°C и Инфраред сауна с температура 60°C.

Финландски сауни

Финландската сауна е едно прекрасно средство за пречистване на тялото и релаксиране на психиката. Високата до 100 - 110 градуса температура, съчетана с ниска влажност, повишава температурата на тялото, ускорява обменните процеси, отпуска напрегнатата мускулатура, разширява кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв към повърхността на тялото. По този начин, организмът се изпотява, охлажда и изхвърля токсините навън.

 

 

Стандартна финландска

На 2 етажа, достига  до 100 градуса и побира 8 човека.

 

 

Специална финландска

На 3 етажа, достига до 110 градуса и побира 16 човека. Използването й е  по поръчка.

 

 

 

Инфраред сауна

Доста добра алтернатива за хората със сърдечни проблеми, които обичат топлинни процедури, е инфрачервената сауна.  Тук печката с камъни е заменена със специални излъчватели, които нагряват директно тялото. Тези излъчватели са керамични, несветещи и излъчват вълни  от инфрачервения диапазон, които имат терапевтчен ефект. Тялото реагира на топлината, получена чрез инфрачервени лъчи по същия начин, както на получената от горещия въздух или пара. Ефектът е същият, но въздействието върху сърдечно-съдовата и дихателна системи е щадящо. Сауната възстановява мускулите, особено добре въздейства при микро-травми. Инфраред  топлината се абсорбира в костната система.

SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.