Спа процедури и терапии

Тук можете да повишите личното си ниво на комфорт като ползвате услугите на нашите спа-терапевти, доказали своя професионализъм както у нас, така и извън пределите на страната ни. Комбинирането на висококачествена козметика с различни масажни методи, прилагането на селектирани специално за вас средства за редуциране на стреса, ще ви накара да забравите света отвън и ще се отдадете на удоволствието да отпуснете сетивата и ума си и да се насладите на спокойствието от процедурата.
Необходима е предварителна резервация на тел. 0878 10 80 92

 

Спа ритуал Долче Вита

Представяме ви новата процедура в Спа центъра на Комплекс С.И.²Л.А.
Долче Вита е едно магическо пътуване из света на ароматите. Персонализирането на ритуала води до релаксиране или тонизиране на ума и тялото. Ритуалът започва с ексфолиране на цялото тяло и лицето с кафе или специална сол, която е обогатена (ароматизирана) с етерични масла. Следва маска, която ще хидратира кожата. Ритуалът завършва с Арома масаж на цялото тяло.
Отпуснете се в ръцете на опитните ни спа терапевти и се насладете на тези 120 минути щастие за тялото!

120 мин. - 100 лв


Класически масаж

Един от най-разпространените масажи, практикувани от Древността, е класическият масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъканите чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението.
Частичен масаж: 30 мин – 30 лв;   Масаж цяло тяло: 50 мин – 50 лв.

Лимфен дренаж

Лимфодренажният масаж е изключително мощно средство за премахване  на отоците в крайниците. Специални техники, съчетани с изцеждащи похвати, които стимулират естествената циркулация на лимфата в тялото.
40 мин. – 45 лв.

Спортен масаж

Комбинирани масажни техники, съчетани със стречинг, помагат на активно спортуващите да подготвят телата си преди спортни занимания или да се възстановят след спортно натоварване.  Целта на спортния масаж е да премахне  напрежението в мускулите и да подобри гъвкавостта на сухожилията.
45 мин. – 60 лв.

Био Ароматерапия

Масаж на цялото тяло със студено пресовани базисни и етерични масла, които спомагат не само за релаксирането на тялото и ума, но и за дълбоката хидратация на кожата.

60 мин. - 60 лв

Ароматерапевтичен масаж

Дълбоко релаксиращ масаж, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата. Използват се 100 % есенциални масла.
60 мин. – 60 лв.

Антицелулитен масаж

Чрез този масаж се цели нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на натрупаните в мастните клетки излишни течности в тялото. Постига се стягащ и абсорбиращ ефект.
40 мин. – 45 лв.

Пинда сведа масаж

Древната индийска наука за Аюрведа е вековна оздравителна система, която възстановява ума, тялото и душата. Билковите масла и памучните билкови торбички са предназначени да подхранват телесните тъкани и да осигуряват премахването на стреса от забързания начин на живот. Насладете се, на тази вълшебна процедура - Пинда Сведа.
Цяло тяло: 60 мин. – 60 лв.

Пилинг на тяло

Подхранващ пилинг с органична кафява захар и  релаксиращ масаж с лимонена трева. Качеството на естествените захари почистват кожата и придават кадифен блясък. След прилагането на лимонената трева, кожата е подхранена и овлажнена.
30 мин. – 40 лв.

SPA Терапия за тяло „Здраве от природата“

Хомогенна смес от естествена лиманна кал се нанася върху цялото тяло и се изпича за 10 мин. на инфрачервени лампи.
Маската стяга кожата на тялото, стимулира кръвообращението, предпазва я от образуване на стрии, оказва антистресово въздействие. При отмиването ѝ се образува пилинг. За завършек на терапията се използва натурално арганово масло с екстракт от кафе. Подхранва, регенерира и хидратира кожата, прави я еластична, мека и удължава живота ѝ.
50 мин. - 50 лв.

Хамам

Ориенталски пилинг кесе,  магическо пътуване към тайните на Ориента  за съвършено чиста кожа. Спа терапевт ще почисти вашата кожа с помощта  на копринена ръкавица. След това, с масажни  движения с  пяна от натурални сапуни, ще я направи мека като коприна. Едно незабравимо преживяване от Ориента.
45 мин. – 60 лв.

Шоколадова терапия

Релаксиращ спа ритуал, носещ щастие и хармония. Насладете се на кожа, мека като кадифе. Процедурата се изпълнява с екстракт от какао и целта й е да помогне на кожата да продължава да изглежда млада и в отлично състояние. Какаото има свойства, които забавят стареенето на кожата. Масажът с шоколад стимулира производството на ендорфин - „хормон на щастието“.
60 мин. – 60 лв.

Масаж на ходила

Древна азиатска терапия, обработват се всички точки намиращи се на ходилата, които отговарят на органите на нашето тяло. Тази специфична техника спомага тялото и ума да  достигат до дълбока отпускаща релаксация.
30 мин. – 30 лв.

Масаж на лице и глава

Прецизна стимулация на кожата посредством специфични масажни техники позволява на клетките  да усвоят натуралните природни продукти, с което се увеличава еластичността на съединително - тъканните влакна и разнася отоците, хидратира и подхранва кожата. Масажът се прилага върху лицето, шията, деколтето и главата.
30 мин. – 35 лв.


Масаж с топли вулканични камъни

Терапията Hot Stone  води до успокоение и релаксация на тялото и ума, помага ви в прехода към една по - обширна и по - здравословна перспектива, не само за вас самите, но и за тези, с които влизате в контакт. Камъните предават топлина в болящите и уморени мускули, като носят облекчение и намаляват стреса.

90 мин/ 90 лв

30 мин/ 35 лв


Терапия за лице Yonka - "Le Grand Classique" - 90 мин.

Почистване на порите в дъбочина, възтановяване на лицето и релаксация. Терапията е дълбоко почистваща.  Включва пилинг, масаж, механично почистване и маска. Подходяща е за всеки тип кожа.
90мин. -  79лв


Терапия за лице Yonka - "Le Grand Classique" - 60 мин.

Почистваща терапия на лице за всеки тип кожа. Лека почистаща терапия на лице без механично почистване. Процедурата се препоръчва за подържане свежия вид на лицето, както и за не много замърсена кожа.
60 мин. - 55лв

Терапия за лице Yonka - "Éscale Beaute" - Пауза в името на Времето

Интензивно подхранена, кожата незабавно започва да изглежда по-гладка, по-мека и изпъната.
30 мин  - 35лв
Масажи и Спа процедури

Необходима е предварителна резервация на тел. 0878 10 80 92

 • Dolce Vita - 120 мин./ 100 лв
 • Класически масаж - 50 мин./ 50 лв
 • Частичен масаж - 30 мин./ 30 лв
 • Масажна яка - 20 мин./ 20 лв
 • Спортен масаж - 45 мин./ 60 лв
 • Антицелулитен масаж - 40 мин./ 45 лв
 • Био Ароматерапия - 60 мин./ 60 лв
 • Ароматерапия - 60 мин./ 60 лв
 • Масаж на лице и глава - 30 мин./ 35 лв
 • Масаж на ходила - 30 мин./ 30 лв
 • Лимфен дренаж - 40 мин./ 45 лв
 • Хамам - 45 мин./ 60 лв
 • Пилинг на тяло - 30 мин./ 40 лв
 • Пинда Сведа /цяло тяло/ - 60 мин./ 60 лв
 • Шоколадова терапия - 60 мин./ 60 лв
 • Здраве от природата/ Кална терапия - 50 мин./ 50 лв
 • Масаж с топли вулканични камъни -30 мин./ 35 лв
 • Масаж с топли вулканични камъни - 90 мин./ 90 лв
 • Терапия за лице - "Le Grand Classique" (възстановяващ, почистващ и релаксиращ) - 90 мин./ 79 лв
 • Терапия за лице - "Le Grand Classique" (възстановяващ, почистващ и релаксиращ) - 60 мин./ 55 лв
 • Терапия за лице - "Éscale Beaute" (интензивно подхранване) - 30 мин./ 35 лв
 • Тайландски масаж - 60 мин./ 60 лв
 • Тайландски масаж - 120 мин./ 120 лв

 

Еднократни посещения

 • Почасово паркиране - 3 лв. на час


SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.