Спа процедури и терапии

Тук можете да повишите личното си ниво на комфорт като ползвате услугите на нашите спа-терапевти, доказали своя професионализъм както у нас, така и извън пределите на страната ни. Комбинирането на висококачествена козметика с различни масажни методи, прилагането на селектирани специално за вас средства за редуциране на стреса, ще ви накара да забравите света отвън и ще се отдадете на удоволствието да отпуснете сетивата и ума си и да се насладите на спокойствието от процедурата.

Mасаж с вакуумни вендузи /NEW/

Това е иновативен масажен метод, който съчетава предимствата на традиционния масаж и вакуумната терапия.
Масажът с вендузи има редица положителни ефекти върху организма. Той може да спомогне за облекчаване на напрежението и стреса, за подобряване на общото здравословно състояние, за мускулна релаксация и за облекчаване на болката. Този тип масаж е и лечебно алтернативно средство при болки в раменете, врата и гърба.

При тази процедура тялото се прочиства от токсините, а това прави метода полезен при простуди и вирусни атаки. Изпотяването след нея позволява на тялото да се освободи от всичко, което го затормозява и да възстанови жизнеността си.

 

Вендузи - 20мин./25 лв.

Масаж с вендузи - 35 мин./45 лв.

Масаж с вендузи на цялото тяло - 60 мин./90 лв.

 

Релакс за сетивата /NEW/

Тази уникална СПА терапия се фокусира върху дълбоко релаксиране на тялото и възстановяване на баланса между физическото и умственото ви състояние. Името на терапията идва от използването на техниката "сетевита", която представлява деликатно и нежно допиране и стимулиране на активните точки по цялото тяло. Този процес стимулира енергийните потоци и създава усещане за релакс в три стъпки.

Стъпка 1 - Пилинг съставен от канела,кафе,сол и щипка розови листенца;

Стъпка 2 -  Маска с мед, мляко и канела;

Стъпка 3 - Масаж с био масла.

120мин/ 110лв.


Спа ритуал Долче Вита

Представяме ви новата процедура в Спа центъра на Комплекс С.И.²Л.А.
Долче Вита е едно магическо пътуване из света на ароматите. Персонализирането на ритуала води до релаксиране или тонизиране на ума и тялото. Ритуалът започва с ексфолиране на цялото тяло и лицето с кафе или специална сол, която е обогатена (ароматизирана) с етерични масла. Следва маска, която ще хидратира кожата. Ритуалът завършва с Арома масаж на цялото тяло.
Отпуснете се в ръцете на опитните ни спа терапевти и се насладете на тези 120 минути щастие за тялото!

120 мин/ 120 лв.

 

Шоколадова терапия

Релаксиращ спа ритуал, носещ щастие и хармония. Насладете се на кожа, мека като кадифе. Процедурата се изпълнява с екстракт от какао и целта й е да помогне на кожата да продължава да изглежда млада и в отлично състояние. Какаото има свойства, които забавят стареенето на кожата. Масажът с шоколад стимулира производството на ендорфин - „хормон на щастието“.

60 мин/ 80 лв.

 

Ароматерапевтичен масаж

Дълбоко релаксиращ масаж, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата. Използват се 100 % есенциални масла.

60 мин/ 70 лв.

 

Антистрес масаж

Дълбока релаксация на тялото и ума!

Антистрес масажът е балансирана комбинация от релаксиращ и терапевтичен масаж. Прилага се върху цялото тяло, включително стъпала и скалп, като в резултат на бавните и ритмични движения, той релаксира и отпуска, както тялото,така и ума. Антистрес масажът регулира потока на енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата. Служи за предотвратяване на стреса и умората, както и за мускулна релаксация.

60мин/ 80лв

Масаж с пяна в Хамам

Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообръщението и отпускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората и стреса. Чрез древната техника на класическия масаж,  комбинирана с елементи на "Lomi Lomi" и японски точков масаж, в най-напрегнатите зони се получава едновременно дълбок и релаксиращ ефект.

60 мин/ 85 лв.

 

SPA Терапия за тяло „Здраве от природата“

Хомогенна смес от естествена лиманна кал се нанася върху цялото тяло и се изпича за 10 мин. на инфрачервени лампи.

Маската стяга кожата на тялото, стимулира кръвообращението, предпазва я от образуване на стрии, оказва антистресово въздействие. При отмиването ѝ се образува пилинг. За завършек на терапията се използва натурално арганово масло с екстракт от кафе. Подхранва, регенерира и хидратира кожата, прави я еластична, мека и удължава живота ѝ.

50 мин/ 65 лв.

 

Спортен масаж

Комбинирани масажни техники, съчетани със стречинг, помагат на активно спортуващите да подготвят телата си преди спортни занимания или да се възстановят след спортно натоварване.  Целта на спортния масаж е да премахне  напрежението в мускулите и да подобри гъвкавостта на сухожилията.

45 мин/ 60 лв.


Антицелулитен масаж

Чрез този масаж се цели нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на натрупаните в мастните клетки излишни течности в тялото. Постига се стягащ и абсорбиращ ефект.

40 мин/ 60 лв.

 

Лимфен дренаж

Лимфодренажният масаж е изключително мощно средство за премахване  на отоците в крайниците. Специални техники, съчетани с изцеждащи похвати, които стимулират естествената циркулация на лимфата в тялото.

40 мин/ 60 лв.

 

Класически масаж

Един от най-разпространените масажи, практикувани от Древността, е класическият масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъканите чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението.Масажът спомага за постигане на пълния потенциал за движение на тялото.

Масаж цяло тяло: 60 мин/ 70 лв.

Частичен масаж: 30 мин/ 40 лв.

 

Масаж на ходила

Това е  масаж, който може да се комбинира с почти всеки един масаж. Той спомага за подобряване циркулацията на долните крайници. Особено подходящ е за хора, които прекарват дълго време на крак и седнали.

30 мин/ 35 лв.

 

Масаж на лице и глава

Прецизна стимулация на кожата посредством специфични масажни техники позволява на клетките  да усвоят натуралните природни продукти, с което се увеличава еластичността на съединително - тъканните влакна и разнася отоците, хидратира и подхранва кожата. Масажът се прилага върху лицето, шията, деколтето и главата.

30 мин/ 45 лв.

 

Масаж с топли вулканични камъни

Терапията Hot Stone  води до успокоение и релаксация на тялото и ума, помага ви в прехода към една по - обширна и по - здравословна перспектива, не само за вас самите, но и за тези, с които влизате в контакт. Камъните предават топлина в болящите и уморени мускули, като носят облекчение и намаляват стреса.

30 мин/ 45 лв.

90 мин/ 110 лв.Пакети

 

Пакет 5 броя масажи – 5 % отстъпка *

Пакет 10 броя масажи – 10 % отстъпка *

 

За клиенти на  Комплекс С.И.2Л.А

Пакет 5 броя масажи – 10 % отстъпка *

Пакет 10 броя масажи – 15 % отстъпка *

*Пакета може да се използва в рамките на 2 месеца.


Необходима е предварителна резервация на тел. 0878 10 80 92

 
SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.