Фитнес инструктори

Фитнес инструктори

Възползвайте се от професионалните услуги на нашите фитнес инструктори за да постигнете желаните резултати и обикнете тялото си. Те ще бъдат неизменно до вас в процеса на вашата промяна.

Лусиана Ямада

Една дума я описва най-добре - мултифункционална! Тя е фитнес инструктор, води групови тренировки и е айкидо инструктор. Преди да дойде в България, минава през 12-годишна подготовка в Айкидо централата в Токио. Започва да преподава през 2006 г.

От 2013 г. е и фитнес инструктор, като през 2014 г. се сертифицира във Фитнес Академия България. Нейният богат опит води и до прекрасната техника на преподаване при различни функционални тренировки.

Ето какво ни разказа Лусиана за себе си:

Какво е най – важно за теб да предадеш на твоите клиенти?

Винаги съм била много активен човек и искрено вярвам в ползите от спорта за здравословен живот. Подходът ми към тренировките е такъв, че да отразява идеите ми за здравето – физическото и менталното. Искам клиентите ми да слушат своето тяло и да се научат как да работят с него докато постигнат идеално, здраво тяло.
Опиши се с няколко думи.

Аз съм спокоен, но активен човек, който наистина се наслаждава на малките неща в живота. Обичам лятото, да бъда на открито, чистия въздух, чистата храна и вода.
Как си почиваш?

Перфектният уикенд е почивка на тихо място, за предпочитане близо до морето. Когато съм на закрито обичам да медитирам, да гледат филми и да чета книги за здравето и начина на живот.
Без какво не можеш?

Не мога да живея без движение и хоби, което поддържа интереса и фокуса му.
На кого се възхищаваш?

Дълбоко уважавам всеки, който не се отказва да опитва, без значение какво му коства за да стигне до крайната цел.

За контакти: 0877400711

Отзиви от клиенти:

"Луси е не само невероятен професионалист, но освен това e и невероятен човек. Благодарение на тези си качества, тя някак си успява да разбере всеки на лично ниво, какви са неговите очаквания, цели, но и възможности. Един от малкото хора, които успяват да те мотивират и надъхат без особени усилия. Винаги е усмихната и приятелски настроена, но също така и доста стриктна по време на тренировка. Благодарение на нейният хранителен и спортен режим, днес отново се чувствам тонизирана и пълна с енергия" - Мила Каназирска

 

"After many years of long distance running I got problems with my knees. The doctors advised me to stop running. I had to learn living with the pain, and at a later stage probably go for knee surgery. I tried hyaluronic acid knee injections, but it didn’t give me any real improvement. Then I got to know BODY SYSTEM by Luciana Yamada. After 3 months practice, my knees felt better and I recovered mobility and balance, I can even run again without pain. THANK YOU BODY SYSTEM.
Looking forward to further bulletproof my knees, ankles and lower back."
- Willy 60 years old

 

Ирина Стаменова

Ирина  не е типичният фитнес инструктор! Веднага ще Ви направи впечатление с внимателното и професионално отношение към всеки отделен клиент. Нейната тясна специализация са тренировките за оформяне на красиви бедра, ханш, глутеуси … за което говорят и стотиците доволни клиентки в САЩ, закупили авторската й програма - “My Perfect Butt  1.0”. Освен това е професионалист що се отнася до изготвяне на хранителни режими  и програми за горене на мазнини. През 2013-та година Ирина започва професионално да се занимава с фитнес и здраве, като годините натрупан опит и доволни клиенти още повече я мотивират да не спира
да се интересува  от новите течения в областта. Винаги ще Ви изненада с разнообразни, интересни и ефективни тренировки.
Ето какво ни разказа Ирина за себе си:
❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Възможността да покажа на хората,че с желание всичко е ВЪЗМОЖНО !
❓Какво те мотивира да продължиш, когато стане най-трудно?
☑️ Аз съм своята мотивация , искам да бъда най-добрата версия на себе си
❓Какво е най-важно за теб да предадеш на твоите клиенти?
☑️ Баланс  - и умението да се наслаждават на живота и на чудесна форма,без строги лишения и крайности.
❓Опиши се с няколко думи?
☑️ Упорита , човечна , учеща
❓Как си почиваш?
☑️ С разходки и пътешествия .
❓Без какво не можеш?
☑️ Вода

За контакти: 0877639559

 

Веселин Янков

Веско е част от екипа на Комплекс С.И.²Л.А. от лятото на 2018г. Спортната му биография включва 6 години тренировки по лека атлетика, а вече 5 години е фитнес инструктор. Завършва Спортна педагогика, което развива умението му да предава своя опит и да стимулира клиентите си да напредват и да постигнат желаните резултати.

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Да накарам хората да обичат спорта толкова, колкото го обичам и аз. Иска ми се всички да бъдем в прекрасна физическа форма.
❓Какво те мотивира да продължиш, когато стане най-трудно?
☑️ Аз не се отказвам лесно.
❓Какво е най-важно за теб да предадеш на твоите клиенти?
☑️ Мотивация за усъвършенстване, както и удовлетворението от фитнеса и постигнатите резултати.
❓Опиши се с няколко думи?
☑️ Позитивен, атлетичен.
❓Как си почиваш?
☑️ Обичам да пътувам.
❓Без какво не можеш?
☑️ Не мога без цел.
❓Човек, на когото се възхищаваш?
☑️Възхищавам се на всички, които имат шампионски дух.

За контакти: 0878774075

Отзиви от клиенти:

"На половината път до крайната цел! В рамките на 6 месеца постигнахме невероятни резултати, благодарение на моя треньор Веселин Янков. Продължаваме напред!" - Цвети Жиговечка

Никола Сираков

Представяме ви най-новото попълнение в екипа на Комплекс С.И.²Л.А. - Никола Сираков. Никола се занимава с фитнес вече над 10 години, като от близо 6 години работи най-вече върху рецептата как да бъдем в добра физическа форма, дори да водим заседнал начин на живот и да работим в офис среда.

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Възможността да помагам на другите да се подобряват на физическо и ментално ниво, да изглеждат и да се чувстват добре.

❓Какво те мотивира да продължиш напред, когато стане най-трудно?
☑️Трудностите са част от пътя към успеха, затова не се страхувам от тях, а ги търся. Колкото по-трудно е, толкова по-близо сме до крайната цел.

❓Какво е най-важно за теб да предадеш на своите клиенти?
☑️Това, че положенителната физическа промяна в дългосрочен план е свързана с това да променим себе си отвътре - начин на мислене и навици.

❓Опиши се с няколко думи.
☑️Постоянен, дисциплиниран, отдаден на това, което искам да правя.

❓ Как си почиваш?
☑️Нещата, към които се стремя, ме зареждат и почти не чувствам нужда от почивка.

❓Без какво не можеш?
☑️Не мога без движение, не мога без нови предизвикателства, които да преследвам.

❓На кого се възхищаваш?
☑️На всеки човек, който не се отказва и се бори докрай за това, което иска.

За контакти: 0876 23 23 58

Еднократни посещения

  • Тренировка с инструктор (повече от един клиент - група) за абонати с карти Фитнес - 12 лв
  • Tренировка с Лусиана Ямада - 15 лева
  • Индивидуална тренировка с инструктор за абонати с карти Фитнес - 20 лв