Фитнес инструктори

Фитнес инструктори

Възползвайте се от професионалните услуги на нашите фитнес инструктори за да постигнете желаните резултати и обикнете тялото си. Те ще бъдат неизменно до вас в процеса на вашата промяна.

Лусиана Ямада

Една дума я описва най-добре - мултифункционална! Тя е фитнес инструктор, води групови тренировки и е айкидо инструктор. Преди да дойде в България, минава през 12-годишна подготовка в Айкидо централата в Токио. Започва да преподава през 2006 г.От 2013 г. е и фитнес инструктор, като през 2014 г. се сертифицира във Фитнес Академия България. Нейният богат опит води и до прекрасната техника на преподаване при различни функционални тренировки.


Ето какво ни разказа Лусиана за себе си:

 

Какво е най – важно за теб да предадеш на твоите клиенти?

Винаги съм била много активен човек и искрено вярвам в ползите от спорта за здравословен живот. Подходът ми към тренировките е такъв, че да отразява идеите ми за здравето – физическото и менталното. Искам клиентите ми да слушат своето тяло и да се научат как да работят с него докато постигнат идеално, здраво тяло.
Опиши се с няколко думи.

Аз съм спокоен, но активен човек, който наистина се наслаждава на малките неща в живота. Обичам лятото, да бъда на открито, чистия въздух, чистата храна и вода.
Как си почиваш?

Перфектният уикенд е почивка на тихо място, за предпочитане близо до морето. Когато съм на закрито обичам да медитирам, да гледат филми и да чета книги за здравето и начина на живот.
Без какво не можеш?

Не мога да живея без движение и хоби, което поддържа интереса и фокуса му.
На кого се възхищаваш?

Дълбоко уважавам всеки, който не се отказва да опитва, без значение какво му коства за да стигне до крайната цел.

За контакти: 0877400711


Веселин Янков

Веско е част от екипа на Комплекс С.И.²Л.А. от лятото на 2018г. Спортната му биография включва 6 години тренировки по лека атлетика, а вече 5 години е фитнес инструктор. Завършва Спортна педагогика, което развива умението му да предава своя опит и да стимулира клиентите си да напредват и да постигнат желаните резултати.

Ето какво ни разказа Веско за себе си:

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Да накарам хората да обичат спорта толкова, колкото го обичам и аз. Иска ми се всички да бъдем в прекрасна физическа форма.
❓Какво те мотивира да продължиш, когато стане най-трудно?
☑️ Аз не се отказвам лесно.
❓Какво е най-важно за теб да предадеш на твоите клиенти?
☑️ Мотивация за усъвършенстване, както и удовлетворението от фитнеса и постигнатите резултати.
❓Опиши се с няколко думи?
☑️ Позитивен, атлетичен.
❓Как си почиваш?
☑️ Обичам да пътувам.
❓Без какво не можеш?
☑️ Не мога без цел.
❓Човек, на когото се възхищаваш?
☑️Възхищавам се на всички, които имат шампионски дух.

Телефон за  контакт: 0878 774075

 

Кольо Нешев

Кольо е завършил магистратура в НСА - спорт за високи постижения. Той е многократен национален шампион в дисциплината хвърляне на копие. Рекордьор на България и балкански шампион. Участник е на Олимпийските игри в Пекин 2008г.Кольо Нешев се занимава от девет години с треньорска дейност в леката атлетика, кондиционната и фитнес подготовка при професионално и непрофесионално спортуващи. Треньор е на настоящия рекордьор на България в хвърлянето на копие Марк Славов.

Ето какво ни разказа Кольо за себе си:

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️ Разнообразието от хора.
❓Какво те мотивира да продължиш напред като стане най-трудно?
☑️Няма да е все така.
❓Кое е най-важно за теб да предадеш на свойте клиенти?
☑️Опит!
❓Опиши се с няколко думи.
☑️Скромен професионалист.
❓Как си почиваш?
☑️С музика
❓Без какво не можеш?
☑️Без музика
❓На кого се възхищаваш?
☑️На баща ми

Телефон за контакт: - 0899 622547

Ангел Ангелов

Ангел е сертифициран персонален треньор. Занимава се с фитнес от три години. Има изкарани няколко курса за квалификация като персонален треньор.

Ето какво ни разказа Ангел за себе си:

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Възможността да превърна хобито си в работа и факта, че мога да споделя опита си с хората и да им помогна да постигнат фитнес целите си.
❓Какво те мотивира да продължиш напред като стане най-трудно?
☑️Представям си деня, в който трудностите ще са минали, а аз ще съм постигнал целта си. Мисля си как ще се чувствам в онзи момент и знам, че ще си е струвало. Трудното свършва все някога, продължавай.
❓Кое е най-важно за теб да предадеш на свойте клиенти?
☑️ Да се научат да излизат от комфортната си зона, защото там ще намерят растежа, който търсят. И да знаят, че всичко е възможно, с достатъчно малки крачки и най сложните процеси и задачи стават лесни.
❓Опиши се с няколко думи.
☑️Целеустремен и несломим със сигурност, спокоен и събран, бих казал още. Готин
❓Как си почиваш?
☑️ Разходка в природата ме презарежда както нищо друго.
❓Без какво не можеш?
☑️Храна, цел и тренировки
❓На кого се възхищаваш?
☑️На хора, които успяват въпреки обстоятелствата.

Телефон за контакт: - 0878 115224

Бояна Узунова

Бояна e родена на 1ви май 1999 година в красивия град на тепетата – Пловдив. Най-голямата й цел е да зарежда колкото се може повече хора с положителната си енергия и да ги мотивира да превърнат здравословното хранене и спорт в начин на живот. Благодарение на образованието и в университета Абъртей, Дънди, Шотландия със специалност Фитнес, нутрициология и здраве се насочва още повече в тази сфера и се гмурва в тънкостите й. През 2021 година има възможността да е на обмен във Флорида, САЩ. Квалифициран личен и групов треньор е от Академия България. Програмите които изготвя са адаптирани към нуждите и целите на клиентите. Те са планирани за поддържане на добро физическо състояние, човек да се чувства по-добре, да се изгорят мазнини, или покачи мускулна маса. Те са комбинация от различни компоненти и двигателни умения конкретно за клиента (възраст,възстановяване, ежедневие и т.н).

Ето какво ни разказа Бояна за себе си:

❓Какво те привлече в тази професия?
☑️Да помагам на хората чрез придобитите си знания и опит да постигнат най-добрата и здрава версия на себе си! Смятам, че когато започнем да виждаме резултати, това ни става навик и искаме да се надграждаме. Винаги имаме нова цел пред себе си и с течение на времето тя е все по-висока.

❓Какво те мотивира да продължиш напред като стане най-трудно?
☑️Удовосствието от поредното предоляно изпитание, чрез което се уча и ставам по-добра.
❓Кое е най-важно за теб да предадеш на свойте клиенти?
☑️Да ги  науча, че тренирането е здраве, любов и живот. Развива силните ни качества, научава ни дисциплина, търпение и постоянство! Външната и най-вече вътрешната промяна са най-голямия подарък. Да обичат себе си и най-вече да се грижат за себе си.
❓Опиши се с няколко думи.
☑️Винаги преследваща мечтите си, отдадена, млад специалист.
❓Как си почиваш?

☑️Обожавам да пътувам, да се запознавам с различни култури и да научавам по нещо ново от всяка една точка на света. Друга моя страст са експериментите в кухнята и създаването на здравословни рецепти. Разходките из природата, прекараното време с близките ми и четенето на книги също ме зареждат.
❓Без какво не можеш?
☑️Без движение! Тренировките винаги са били начин на живот за мен и са ме изградили като личност. Карат ме да се чувствам физически и емоционално щастлива.
❓На кого се възхищаваш?
☑️ На родителите ми, които още от малка ме записваха на различни спортове като танци, атлетика. Те не само са примера ми в живота, но и най-голямата ми подкрепа.

Телефон за контакт: - 0889971793

Еднократни посещения

  • Тренировка с инструктор (повече от един клиент - група) за абонати с карти Фитнес - 15 лв
  • Tренировка с Лусиана Ямада - 17 лева
  • Индивидуална тренировка с инструктор за абонати с карти Фитнес - 20 лв