Бразилско Джиу-Джицу

Това е бойна система, която еволюира паралелно с MMA спорта. При преглед на доста от двубоите ще видите много бойци, които имат за основа други бойни изкуства, включващи захвати и ключове, като джудо и самбо. Освен, че бразилското Джиу-Джицу е неизменна част от тренировките по смесените бойни изкуства ММА, то се практикува и като отделен спорт от много хора по света.

Представяме ви треньорите по Джиу-Джицу, които ще водят тренировки, както за деца, така и за възрастни:

  • Александър Янков е на 29 години от Благоевград. Спортният си път започва през 2005 година и понастоящем е с черен колан. Преминава през тренировки и състезания в спортовете: Киокошин, ММА, свободна борба и самбо. През 2015 година започва да се занимава с Бразилско Джиу-Джицу и 2 години по-късно е промотиран в син колан, от Мариуш Кожей в град Вроцлав, Полша. От 01.08.2018 година развива спорта в Пловдив, като клубът му е филиал на една от най-големите асоциации в Европа- "Rio Grappling".

  • Помощник на Александър е Станислава Балчева. Под името ѝ стоят отличия от международни първенства в страната и чужбина, като най-големият ѝ успех е второто място от турнира от AJP - сериите провел се в Скопие, Македония през 2019 година.Станислава понастоящем е със син колан и отговаря за детските групи и не малка част от спортните ангажименти на Александър. Тя възпитава у децата физическо, емоционално и психологическо израстване, отговаряйки за провеждането на техните тренировки.

Цени

 

Еднократна тренировка /деца/              
10лв.
Еднократна тренировка /възрастни/ 12лв.
Карта 8 тренировки /деца/ 70лв.
Карта 10 тренирови /възрастни/ 100лв.
Карта 12 тренирови /възрастни/ 120лв.

 

*Картите са валидни 30 дни от датата на закупуватено им.

** Работим с карти MULTISPORT

 

График