Солариум

Солариумът  излъчва ултравиолетова светлина в точно определено съотношение. Благодарение на флуоресцентните лампи и на техните фосфорни бленди, излъчваната радиация е много близка по характеристики до тази на слънцето. Козметичният ефект от използването на солариум е видим, но солариумът има и други положителни свойства: процедурите стимулират производството на витамин D3 в организма, който осигурява здрава костна система. За да се насладите изцяло на солариума и и да постигнете желания тен, е хубаво да следвате няколко прости правила. На първо място - честотата на посещенията в студиото - препоръчва се постепенното увеличаване на минутите за ползване на солариума. Важна е и козметичната грижа на кожата. За да не се превърне ефектът в дефект, е много важно да се спазват препоръките на професионалистите в посещавания център.
с козметичната грижа на кожата

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/beauty/news_1147.html

Солариумът представлява устройство, което излъчва ултравиолетова светлина в точно определение съотношение. Благодарение на флуоресцентните лампи и на техните фосфорни бленди излъчваната радиация е много близка по характеристики до тази на слънцето.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/beauty/news_1147.html

Цени - Солариум

6 минути - 3 лв
12 минути - 6 лв
18 минути - 9 лв

SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.