Спа център

Притежателите на карти Multisport е нужно да направят предварителна резервация ТУК


Добре дошли, в Спа-център "С.И.²Л.А."! Имаме удоволствието да ви представим Спа-център, който притежава всичко необходимо за една първокласна почивка - елегантна и хармонична обстановка, дискретност, внимание и компетентност.
В нашия Спа-център може да избирате между различни съоръжения, които гарантират доброто въздействие върху Вашето здраве. След това може да си починете в Зоната за релакс, която е с уникален дизайн и е прекрасен начин да завършите посещението си при нас!

Пътеката на Кнайп


Подготвя тялото за по-нататъшното пътешествие чрез преминаване през топли и студени вани за краката.

Виж още

Солна стая

 

За тези от нас, които имат проблем с дихателната система, препоръчваме солната стая. За 40-минутен престой се неутрализира електромагнитният смог, натрупан от ползването на всякакви видове електронни устройства в ежедневието.

Виж още

Ледена стая

 

Ползва се като охлаждаща процедура, например след сауна или парна баня. След нея тялото и психиката Ви са освежени и енергизирани.

Виж още

 

Сауни

При нас имате избор между 3 сауни: Финландска до 100°C, Финладска до 110°C и Инфраред сауна с температура 60°C.

Виж още

Хамам

Хамамът е мястото, където може да се насладите на редица процедури: традиционната ориенталска процедура Кесе,  пенен масаж, шоколадова терапия ...

Виж още

Парна баня

 

Благодарение на влажността и високата температура, се изхвърлят токсини и до кожата достига по-голямо количество кръв и кислород.

Виж още

 

Приключенски душ


След топлинна процедура препоръчителен е контрастен душ. Затова непосредствено до парната баня се намира "Приключенски душ".

Виж още

Стая за релакс

 


Стаята за релакс е с уникален дизайн - с преплетени върбови клони,изолация от слама, шезлонгите от ритловици и интерактивна камина. Перфектното място, на което да си починете между процедурите или да приключите своето посещение.

Виж още

Спа процедури и терапии

 

Отдайте се на удоволствието да отпуснете сетивата и ума си и да се насладите на спокойствието от процедурата, изпълнена от нашите професионални масажисти.

Виж още