Спортни лагери

Комплекс С.И.²Л.А. е идеално място за провеждане на вашите спортни лагери. Ние разполагаме с високо oборудвани и пригодени за тази цел съоръжения:

- Мултифункционалната спортна зала - сертифицирана за провеждането на баскетболни и волейболни срещи.

- Високотехнологичен фитнес център - с над 100 уреда на марката Tehnogym, подходящи за кардио, силова и функционална тренировка.

- СПА-център за добро и качествено възстановяване. Разполага с над 10 съоръжения, от които: Басейн с размери 25 метра, Ледена стая, Сауна, Парна баня, Пътека на кнайп, Солна стая, Хамам, Приключенски душ, Стая за релакс и Акватоничнен басейн с 57 хидромасажни дюзи и контрасни "топила".

Комплексът работи с  професионални инструктори, които водят над 20 различни по вид и интензивност групови тренировки, от които Йога, Спининг, Пилатес, Комбат, Функционална тренировки и много други. Тренировките могат да се включат в подготвителната програма на отбора.

Комплекс С.И.²Л.А. разполага с четиризвезден хотел -Хотел "Алианс", с капацитет до 100 легла и ресторант със здравословна кухня.

Повече информация можете да получите на телефон 0876 47 59 39 или на имейл: manager@complexsila.com

Подготовка на женския национален отбор по волейбол на България

За нас е огромно удоволствие, че женският национален отбор по волейбол на България не само ще изиграе контролите си в нашия комплекс, но и че тук ще проведеде подготовката си за предстоящата олимпийска квалификация в САЩ. Пожелаваме на момичетата късмет и знаем, че за пореден път ще покажат световната си класа. А ние ще направим всичко възможно, за да създадем добрата атмосферата и професионалното отношение за една качествена подготовка


Волейболистките на България играят контроли с Азербайджан в Пловдив - BGvolleyball.com