Лека атлетика за деца

ЗАЩО ЛЕКА АТЛЕТИКА?

Елементите от атлетиката са заложени във всеки един спорт. Познатата „Царица на спортовете“ развива цялостно тялото на човек, било то дете или възрастен. Много спортове развиват отделни части на тялото повече за сметка на други, но при леката атлетика цялостната структура на тялото е постоянно усъвършенствана и укрепвана.
Децата, занимаващи се с атлетика, лесно могат да се адаптират към всякакви видове спортове и да напредват с удивителна лекота. Физически, те изграждат едно високо ниво на координация, бързина и издръжливост, а психически – развиват концентрация, воля и адаптивност.
Тренировките ще се провеждат с треньори Денис Димитров и Радостина Риндова.
Номер за контакт с Радостина Риндова /0899 220840/

Денис Димитров е професионален атлет, два пъти европейски вицешампион, многократен републикански и балкански златен медалист в дисциплините 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекорда на България в дисциплината 100 м при юношите, което е и второто най-бързо бягане в историята на българския спринт. От 2013 г. Денис носи титлата най-бързият българин и е непобеждаван в късите бягания на родна земя. В академията помощник-треньор ще бъде Радостина Риндова. Тя се занимава с треньорска дейност от 15 години и е квафилицирана в спортовете лека атлетика и тенис. Работила е в детски градини, училища и школи. Радостина обича децата и те са нейната страст.


На 16.10. и 22.10., от 10:00ч., ще бъдат проведени две безплатни тренировки.

Заниманията ще се провеждат в голямата ни спортна зала на 3-тия етаж.

График на тренировките

Вторник / Четвъртък - 18:00ч.
Събота - 10:00ч.

Цени

Еднократна тренировка по лека атлетика
10лв
Карта за 12 тренировки по лека атлетика
80лв

В цените е включен безплатен паркинг