Лека атлетика за деца

ЗАЩО ЛЕКА АТЛЕТИКА?

Елементите от атлетиката са заложени във всеки един спорт. Познатата „Царица на спортовете“ развива цялостно тялото на човек, било то дете или възрастен. Много спортове развиват отделни части на тялото повече за сметка на други, но при леката атлетика цялостната структура на тялото е постоянно усъвършенствана и укрепвана.
Децата, занимаващи се с атлетика, лесно могат да се адаптират към всякакви видове спортове и да напредват с удивителна лекота. Физически, те изграждат едно високо ниво на координация, бързина и издръжливост, а психически – развиват концентрация, воля и адаптивност.
Тренировките ще се провеждат с треньори Денис Димитров и Кольо Нешев.
Номер за контакт /0899 622547/

Денис Димитров е професионален атлет, два пъти европейски вицешампион, многократен републикански и балкански златен медалист в дисциплините 60 м, 100 м и 200 м. Държи рекорда на България в дисциплината 100 м при юношите, което е и второто най-бързо бягане в историята на българския спринт. От 2013 г. Денис носи титлата най-бързият българин и е непобеждаван в късите бягания на родна земя.

Кольо Нешев е завършил магистратура в НСА - спорт за високи постижения. Той е многократен национален шампион в дисциплината хвърляне на копие. Рекордьор на България и балкански шампион. Участник е на Олимпийските игри в Пекин 2008г. Кольо се занимава от девет години с треньорска дейност в леката атлетика, кондиционната и фитнес подготовка при професионално и непрофесионално спортуващи. Треньор е на настоящия рекордьор на България в хвърлянето на копие Марк Славов.

График

Тренировките ще стартират на 17 октомври в дните:

 

Вторник / Сряда/ Четвъртък - 18:00ч.

Цени

Еднократна тренировка по лека атлетика
10лв
Карта за 12 тренировки по лека атлетика
80лв

В цените е включен безплатен паркинг

Заниманията ще се провеждат в голямата ни спортна зала на 3-тия етаж.