За събития

Мултифункционална зала за спорт (тенис, баскетбол, волейбол, хандбал, бадминтон и футзал за 1600 зрители) и концерти.
До залата е осигурен достъп за инвалиди, разполага с VIP зона и VIP салон за 20 души с баня и WC, тоалетни, фоайета за кетъринг зона, евакуация. Осветление – димируемо,  IP адресируемо, LED, 1250 лукса. 
В Комплекс С.И.²Л.А. се организират само културни, спортни и научни мероприятия!

Информация за концерти и други културни мероприятия
Цялата площ на залата може да се ползва за различни спортни, културни и концертни мероприятия.  Технически данни - акустичен коефициент на реверберация STI-0,50, артистично димируемо, IP адресируемо LED осветление, 5 мултимедийни екрана за реклама, статични и подвижни камери.
Според събитието и разположението на сцената, има възможност да се осигурят седящи места за  2700 човека (след обединяването на двата терена и аранжиране на подвижните модулни трибуни и добавяне на столове на партер), както и места за правостоящи.

Част от събитията, които са проведени до момента в залата, може да видите тук: Отминали събития

Информация за спортни събития:
Подови покрития спортна зона:
  • 8 пластов шведски паркет с подложки за еластичност, щадящ ставите и гарантиращ отскок на топката, сцепление и приплъзване, оборудван  със сертифицирани кошове, мрежи и табло за резултати, сертифициран от FIBA за провеждане на международни мачове.
  • Естествено осветен терен за тенис за 1600 зрители с ITF -3 подово акрилно покритие, сертифициран от ITF, деветпластов еластичен щадящ ставите под, осигуряващ световните норми за отскок на тенис-топката, скорост, спининг, сцепление и приплъзване.

 

Информация за тиймбилдинг:

В спортната зала може да се проведе тиймбилдинг с различни дейности: баскетболни и волейболни мачове, състезания по футзал и бадмингтон, тенис съревнование, адреналинни игри, групова тренировка. Залата е с голяма площ, което предоставя различни възможности за спортния ден на вашата фирма, а съчетанието със Спа дава възможност за релакс след физическите упражнения.

За повече информация: manager@complexsila.com